Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 99€(και μεχρι 10kg)

Εξυπηρέτηση πελατών 2251044144

Προϊόντα Επίσημων Αντιπροσωπειών

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φίλτρα προϊόντων

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που περνάει η χώρα μας ,αποφασίσαμε να προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες που γίνονται μέσω του aeolianelectric.gr για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τους πελάτες μας.Ρυθμίσαμε το site για μηδέν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα μας ,οπότε μην λάβετε υπόψιν τις χρεώσεις που αναγράφουμε παρακάτω .(Οι οδηγίες παραλαβής από Πρακτορείο για αποστολές εκτός Λέσβου,ισχύουν κανονικά)

 

ΔΩΡΕΑΝ MΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ από 18/3/2020 μέχρι νεωτέρας...

 

 

Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την  Speedex Courier και σε ορισμένες περιπτώσεις Μεταφορική εταιρεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε  2-3 εργάσιμες ημέρες. Το Aeolianelectric.gr είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.

Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του Aeolianelectric.gr θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.

Το Aeolianelectric.gr θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

 

Παρακάτω είναι ο πίνακας με τις χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης:

 

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (εργάσ. ημέρες) από 3 έως 5.

 

Χρέωση μέχρι 15kg (αποστολή με Courier)

  • από 0 εως 1Kg- 3€
  • από 1kg έως 5kg- 4,5€
  • από 5kg έως 10kg- 10€
  • από 10kg έως 15kg- 13€ 

(To site υπολογίζει αυτόματα την τιμή σε σχέση με το βάρος)

 

Από 15kg και πάνω υπάρχει χρέωση 20€ και η αποστολή γίνεται με:

-Πρακτορείο για περιοχές εκτός Λέσβου

-Οχήματα της εταιρείας μας για όλο το νησί της Λέσβου.

 

*Η αποστολή με πρακτορείο γίνεται μέχρι την έδρα του Πρακτορείου που συνεργαζόμαστε στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη.Από εκεί η παραλαβή γίνεται με ευθύνη και κόστος του παραλήπτη. 


Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Newsletter